Lahden adventtiseurakunta

                                           


Adventisteina uskomme, että Jeesus Kristus on meidän ja koko maailman ainoa toivo: vain hän kykenee pelastamaan meidät synnin ja kuoleman vallasta. Uskomme että lähitulevaisuudessa Jeesus tulee hakemaan lupauksensa mukaisesti häneen uskovat luokseen. Tämän mahdollistamiseksi tavoitteemme on, että jokainen saisi kuulla evankeliumin ilosanoman mahdollisimman pian. Jumalan maailmanlaajuisen, seurakuntarajat ylittävän perheen jäseninä tahdomme kannustaa meitä kaikkia elämään yhdessä uskomme rohkeasti todeksi ja ojentautumaan kestävästi toivomme mukaan.

 

 

Tilaisuudet ja toiminta

 

Seurakuntamme jumalanpalvelukset ovat viikoittain sapattisin (lauantaisin) klo 10.30. Jumalanpalveluksen sisältö vaihtelee jonkin verran, mutta yleensä siinä on kaksi vahvasti Raamattuun perustuvaa osuutta: valmisteltu puhe eli sapatin sana (saarna) sekä keskusteleva raamattutunti. Raamattutunnin aikana seurakunta voi jakautua useampaan ryhmään, ja esim. englanninkielisille voi olla oma ryhmä. Myös lapsille on omaa ohjelmaa.

 

Keskiviikkoisin kello 18 on sanan ja rukouksen ilta. Maahanmuuttajille on omaa ohjelmaa. Silloin tällöin on myös esim. terveysaiheisia teemailtoja ja peli-iltoja. Lisäksi järjestämme ”Iloinen mieli” -avustus- ja hyväntekeväisyystapahtumia.

 

 

Yhteystiedot


Seurakunnan pastori: Arja Rytkönen, puh.+358 (0)40 771 2312, e-mail arjarytkonen@hotmail.com

Maahanmuuttajien yhteyshenkilö: Gema Mbabazi, puh.+358 (0)41 743 1562.

Kirkkomme sijaitsee lähellä rautatieasemaa osoitteessa Uudenmaankatu 14, 15100 Lahti.

Kirkkomme kotisivuille pääset klikkaamalla seuraavaa linkkiä:

 

www.adventist.fi/seurakunnat